Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 19:46 Temat postu: BODYCHRISt - THE ROCK! SHOW - 1.10.2011
Serdecznie zapraszam na mój koncert, który odbędzie się 1 Października w poznańskiej Galerii Blues&Rock przy ul. Mickiewicza 24!
Startujemy o godzinie 21:00 a wstęp wolny!
Podczas koncertu największe światowe rockowe klasyki w moim wykonaniu (m.in. przeboje Alice Coopera).
Więcej o mnie na mojej stronie www.bodychrist.prv.pl
Zapraszam! _________________ www.facebook.com/bodychristofficial www.youtube.pl/user/bodychrist
Niech żałują Ci co nie byli (a zapowiadali, że będą ).
Zagrałem najlepszy koncert w swej dotychczasowej działalności muzycznej a entuzjazm publiczności na repertuar m.in. Alice Coopera przyprawił mnie o niesamowicie pozytywne zaskoczenie. Niemal każda piosenka została chóralnie odśpiewana przez publiczność a koncert zakończył się dwoma reprise'ami na bis
Już niebawem zdjęcia i filmy z tego niesamowitego koncertu!!! _________________ www.facebook.com/bodychristofficial www.youtube.pl/user/bodychrist